KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK + Most minden rendeléshez egy meglepetés figura-szettet adunk ajándékba

Playmobil 70827 - Volkswagen Bogár - Speciális kiadás

23 750 Ft
+475 ajándék hűségpont - Részletek...
Playmobil
inkább fiúknak
4 és 12 éves kor között
nem rendelhető
Íme a klasszikus Volkswagen Bogár, mint családi autó. Új színváltozatban, krómozott alkatrészekkel, korlátozott példányszámban! Sok kiegészítővel az otthoni autóápoláshoz.
Ki ne ismerné a Volkswagen egyedülálló Bogarát. Most a legendás családi autó új sárga színváltozatban jelenik meg limitált kiadásban. Az eredeti nagy verzióhoz hasonlóan természetesen a PLAYMOBIL Bogár is jellegzetes ívelt sárvédővel rendelkezik, kerek visszapillantó tükrök króm kivitelben és négyhengeres boxer motor a hátsó motorháztető alatt. A tetőn található egy tetőcsomagtartó hevederekkel a poggyász rögzítésére. Vödör, szivacs és víztömlő áll rendelkezésre a tökéletes autóápoláshoz. Ez a modellel egyszerű szerelembe esni! A játékkészlet tartalmaz egy PLAYMOBIL figurát, egy Volkswagen Bogárt tetőcsomagtartóval, dobozzal, víztömlővel, szivaccsal, vödörrel és sok más extrával - a Bogár rajongók számára.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a Playmobilnak a beszerzése jelenleg bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
PLAYMOBIL 70827 összeszerelési útmutató (PDF) Megosztás

Az alábbi Playmobilokat is figyelmébe ajánljuk

PLAYMOBIL témakörök

Akár bankkártyával is fizethet!