KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK + Most minden rendeléshez egy meglepetés figura-szettet adunk ajándékba

Információk webáruházunkról

Vásárlási információk Átvételi módok Fizetési módok Garancia, elállás
A játék-webáruházunkból vásárolt játékok többféle módon is átvehetők. A csomagot kérheto házhozszállítással (az Ön által megadott tetszőleges címre, vagy egy Önhöz közeli GLS CsomagPontba, vagy akár egy GLS Automatába is. Rendelését minden esetben a GLS futárszolgálat szállítja.

A házhozszállítási díjainkat (melynek mértéke függ a megrendelés összegétől) itt tekintheti meg:
Megrendelés értéke
GLS Házhozszállítás díja,
GLS CsomagPontban történő átvétel díja
GLS Automatából történő átvétel díja
29.999 Ft-ig
1.649 Ft
1.449 Ft
1.199 Ft
30.000 Ft-tól
0 Ft
0 Ft
0 Ft

Utánvétes díjfizetés esetén további 350 Ft fizetendő a futárcégnek, utánvét-kezelési díjként.
(A táblázatban szereplő árak - akárcsak valamennyi ár a weblapunkon - bruttó összegek: tartalmazzák az ÁFÁ-t.)

Néhány nagyméretű, vagy nagyobb súlyú játéknál előfordul, hogy a Futárcég csak felárért vállalja a szállítást. Ezeknél a termékeknél minden esetben jelezzük ezt a tényt a részletes leírásánál. Még több információt itt olvashat a nagyméretű csomagok szállítási feláráról.

Házhozszállítás

A legkényelmesebb megoldás, hiszen ki sem kell mozdulnia otthonából. A futárszolgálat az ajtajához szállítja a megrendelt termékeket.
Természetesen munkahelyi cím is megadható az átvétel helyeként.

Áruátvétel GLS CsomagPontban

Amennyiben Önnek kényelmesebb, a megrendelt termékek kiszállítását kérheti ún. CsomagPontba is. Ebben az esetben az összeállított, becsomagolt termékeket elküldjük futárszolgálattal az Ön által kiválasztott CsomagPontba, ahol nyitvatartási időben 5 munkanapon belül tudja átvenni a rendelését.
A jelenleg választható CsomagPontok listáját itt találja.

Áruátvétel GLS Automatából

Az automatából történő átvétel legnagyobb előnye, hogy bármikor át tudja venni a rendelését, akár az éjszaka közepén is. A másik nagy előnye, hogy ez a legkedvezőbb áron elérhető átvételi mód.
Hátránya viszont, hogy egy bizonyos méret fölött nem lehet az automatába csomagot elhelyezni. Így bizonyos termékek nem rendelhetők automatába (ill. ha több kisebb termék kerül a rendelésbe, akkor is elképzelhető, hogy a csomag már nem fér az automatába, de ilyenkor a GLS felveszi Önnel a kapcsolatot).

Akár bankkártyával is fizethet!