KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK + Most minden rendeléshez egy meglepetés figura-szettet adunk ajándékba

Tájékoztató a hűségpont rendszerünkről

A vásárlói hűség nálunk sokat ér! Regisztrált vásárlóink minden vásárlás után, automatikusan hűségpontokat kapnak - mégpedig minden nálunk elköltött 100 forint után 2 pontot.
Az így összegyűjtött hűségpontokat 100 db hűségpont = 100 Ft-os áron lehet beváltani, egy következő vásárlásnál. Az új hűségpontokat előre meghatározott naptári napon belül lehet felhasználni egy következő vásárláskor.
A felhasználáskor a vásárolt termék(ek) vételárának 30%-áig, de maximum 5.000 pontig van mód pontbeváltással fizetni.

A hűségpontok gyűjtése

Hűségpontok gyűjtésére (és beváltására) csak regisztrált vásárlóként van mód. Az adott vásárláshoz kapcsolódó hűségpontok a rendelés leadásakor a kosárérték alapján számítódnak ki. Ezek a pontok hozzáadódnak a hűségpont-egyenleghez, melyek a személyes menüden a Hűségpontjaim almenüre kattintva érhetők el (bejelentkezést követően).
Új vásárláskor a rendelkezésedre álló pontokat bármely termékre vagy termékekre elkölthetők - akár akciós termékekre is. A hűségpontokat a rendelési folyamat során lehet beváltani.
A hűségpontokat csak a termékek vételára után adunk, és csak termékek vételárába számítjuk bele - így pl. a szállítási díjat és az esetleges utánvétkezelési díjat nem számítjuk bele a pontgyűjtés alapjába, és beváltáskor ezen szolgáltatások díjából nem vonjuk le.
A hűségpontok gyűjtése teljes mértékben automatikus, ennek az egyetlen feltétele, hogy regisztrált felhasználóként (bejelentkezve) kell vásárolnia a webáruházunkban.
Lemondott, át nem vett, és visszaküldött rendelések után nem jár hűségpont - az ilyen rendelések után kapott pontokat töröljük.

Hűségpontok beváltása

Ha van olyan hűségpontja, amelyet még nem váltott be, és a beváltásának határideje nem járt le, akkor a hűségpontokat vásárlás során lehet elkölteni bármelyik termékre. Fontos, hogy szolgáltatásokra (pl. szállítási díjra, vagy utánvétkezelési díjra) a hűségpontok nem válthatók be!
Az összegyűjtött pontokat 100 db hűségpont = 100 Ft-os áron lehet beváltani, tehát a kosár fizetendő értékét ilyen mértékben lehet csökkenteni. Az összegyűjtött hűségpontok jóváírás napjától számított 90 napon belül használhatók fel egy következő vásárláshoz, mégpedig oly módon, hogy a későbbi vásárlás során a kosárban lévő termék(ek) vételárának 30%-áig, de legfeljebb 5.000 pont értékig lehet hűségpontokkal a vételárat csökkenteni.
Amennyiben a már megkapott hűségpontot a rendelkezésre álló határidőig nem kerül felhasználásra, akkor ezen hűségpontok automatikusan törlődnek.

Jár-e újabb hűségpont a hűségponttal fizetett vásárlás után?

A hűségpontokkal (vagy kuponnal) fizetett részért nem, az azt meghaladó részért igen.

Van-e lehetőség a hűségpontok és kupon egyidejű felhasználására

A hűségpontok és kupon egy vásárláson belül történő felhasználásra nincs mód. A vásárlónak kell eldöntenie, hogy melyik lehetőség a kedvezőbb számára.

Röviden összefoglalva

- Hűségpontokat kizárólag regisztrált vásárló kaphat.
- Minden vásárlás során újabb hűségpontokat lehet gyűjteni, melyek az adott vásárlás napjától számított 90 naptári napon belül használhatók fel.
- A hűségpontokat nem lehet készpénzre váltani és nem lehet más vásárlónak átadni.
- Lemondott, visszaküldött, vagy át nem vett rendelésért nem jár hűségpont - az ezekért megadott hűségpontok visszavonásra kerülnek.
- A szolgáltatásokért (pl. szállítási költség, esetleges utánvét-kezelési díj) fizettett összegek után nem adunk hűségpontokat, és azokba nem számítunk be hűségpontokat.

Egyéb feltételek

Az üzemeltető fenntartja a jogot arra, hogy a hűségpont rendszer feltételeit (pl. kapható pontok mértékét, azok beváltásának mértékét, stb.) bármikor módosítsa, vagy a hűségpont rendszert felfügessze. Az üzemeltető fenntartja továbbá a jogot, hogy más feltételekkel (nem vásárláshoz kötötten) is adjon hűségpontokat (pl: első vásárlást ösztönző hűségpont, rövidebb (1-2 napos) beváltási határidővel).
Akár bankkártyával is fizethet!