Vásároljon 7.000 Ft felett, és rendeléséhez egy meglepetés figura-szettet adunk ajándékba!
Asterix és Obelix izgalmas kalandjai most már a Playmobil birodalmában is folytatódnak
Wiltopia - Üdvözlet az Amazonas esőerdőiből!
A középkori Novelmore városa új szépségében ragyog, de hamarosan keserű küzdelem várható.

PLAYMOBIL témakörök

PLAYMOBIL újdonságok 2023-ban

Még több újdonság...

Legnépszerűbb PLAYMOBIL játékok

Rendelését már GLS Automatából is felveheti!

Rendelését már GLS Automatából is felveheti!

Mostantól akár GLS Automatába is rendelheti a Playmobil játékokat. Rendeléskor már be lehet állítani, hogy melyik automatából szeretné átvenni a csomagot.
Tovább olvasom...
Játszva tanulni a Wiltopia erdeiben

Játszva tanulni a Wiltopia erdeiben

A PLAYMOBIL Wiltopia egy olyan világba invitál, ahol a természet érték és védett. A fenntartható anyagokból készült PLAYMOBIL figurák és szettek, információkat rejtenek az állatokról és azok élőhelyeiről, ezáltal ötvözik a játékot és a tanulást. Ezek a készletek segítik a gyerekeket abban, hogy felismerjék, mennyire fontos a Földünk védelme.
Tovább olvasom...
A Novelmore izgalmas világa

A Novelmore izgalmas világa

Novelmore hatalmas birodalma egy ősi konfliktus miatt borult sötétbe: dúl a harc a hős Novelmore lovagok és a harcias Burnham Raiders között. A királyság békéje veszélyben van. Novelmore lovagjainak kell megvédeniük a várkastélyt. Megnyered a harcot?
Tovább olvasom...

A PLAYMOBIL

A képzelet bárhová elvihet

1974-es bemutatkozása óta a PLAYMOBIL több, mint 100 országban hódította meg gyermekek és szüleik szívét, és képzelőerejét. Életkoron, nemeken, és generációkon átívelő családi márkává vált. Lányok és fiúk képzelőerejét egyaránt megragadja.
Elég csak a PLAYMOBIL figurák szemeire és mosolyára gondolni. Emögé az arckifejezés mögé bármilyen kalandot lehet fűzni, számos szerepbe bújni, és varázslatos játéktereket teremteni. A gyerekek átélhetik hétköznapi tapasztalataikat, kívánságaikat, örömeiket és félelmeiket úgy, hogy közben el sem moccannak a szőnyegről.
A képzelet bárhová elrepíti őket.

Minden lehetséges!

Csak vessen egy pillantást a 7,5 cm-es figurára, aki egy egyszerű ötlettel meghódítja a világot!
Kicsi, könnyen kezelhető, és barátságos: ideálisan egy gyermek kezéhez méretezve. Tárt karokkal vár, készen bármilyen játékra: rettenthetetlen tűzoltó lehet, vagy titkosügynök veszedelmes küldetésen, kalózhajón utazhat a Kincses Sziget felé, vagy lehet űrhajós is, aki épp a Holdra tart.

A szerepjáték előnyei

A PLAYMOBIL figurával való szerepjáték elősegíti a társasági, motorikus, kognitív és érzelmi képességek fejlesztését. Élvezetes és játékos módja annak, hogy a gyerekek új dolgokat tanuljanak.
Társasági előnyök:

Kognitív előnyök:

Motorikus előnyök:

Érzelmi előnyök:

A készítők egy olyan játék létrehozására törekedtek, amellyel a gyerekek valóban a kedvük szerint játszhatnak. Nem csak egyszer, de újra, és újra. A gyerekek kombinálhatnak különféle részeket és témákat, új karaktereket és forgatókönyveket teremtve minden egyes alkalommal. A PLAYMOBIL lényege nem annyira a darabok összerakása, mint inkább "egy történet elmesélése".
A lényeg a történetekben rejlő végtelen lehetőség, hiszen a figurák segítségével gyermekei minden élményt újrajátszhatnak, akár órákon keresztül. Csupán annyi játékszabály van, amennyit ők maguk teremtenek. Olyan világot hozhatnak létre, ahol kalózhajóról űrállomásra huppanni a legtermészetesebb dolgok közé tartozhat.
A PLAYMOBIL titka a gyerekek fejében megszülető történetekben rejlik.

PLAYMOBIL - Németországban készült

A PLAYMOBIL megfelel a legszigorúbb minőségi és biztonsági követelményeknek, így a megbízható márkák közé tartozik. Minden darab a németországi központ tulajdonában lévő készül, és neves független vizsgálóintézetek tesztjeinek van alávetve, messze túllépve a törvényekben meghatározott követelményeket. A központ a németországi Zirndorfban található - innen indul a világraszóló élmény.
Világszerte 3 milliárd legyártott figurával a PLAYMOBIL nemzetközileg kedvelt, díjnyertes játékokat magába foglaló márka, mely átlépi a kultúrák és nyelvek közötti korlátokat, jelképezve mai változatos világunkat. Több, mint 5700 különféle figura készült az elmúlt 49 év leforgása alatt. Ha hosszában egymás mellé raknánk őket, 3,7-szer körbeérnék a Földet.
Akár bankkártyával is fizethet!