Vásároljon 12.000 Ft felett, és rendeléséhez egy meglepetés figura-szettet adunk ajándékba!

Információk webáruházunkról

Utánvétes fizetés - fizetés a futárnál

A legkényelmesebb megoldás, ha a házhozszállításhoz az utánvétes díjfizetést választja. Ebben az esetben a megrendelt termékek vételárát és a szállítási díjat, valamint a 250 Ft-os utánvétkezelési díjat is a futárnál kell megfizetnie. A futárnál fizethet:
- készpénzzel, vagy
- bankkártyával is.

Fizetés bankkártyával, interneten keresztül

Rendelését kifizetheti bankkártyával is. Ebben az esetben a rendelés elküldésekor az oldalunkról a Borgun biztonságos fizetést biztosító felületére jut. Itt tudja megadni a kártyaadatait, és kifizetni előre a rendelését.

Fizetés előre történő utalással

Amennyiben nem szeretne a futárnak készpénzzel fizetni, akkor Önnek lehetősége van arra, hogy a Budapest Banknál vezetett 10101308-02623000-01003005 számú számlánkra előre átutalja a vételárat, és a szállítási díjat. Kérjük, hogy ezt csak abban az esetben tegye meg, ha visszajeleztük Önnek, hogy az összes megrendelt terméket tudjuk szállítani - a túlfizetés elkerülésének érdekében.
Előre történő utalás esetén a megrendelt termékeket csak akkor adjuk át a futárnak, ha a vételár megérkezett bankszámlánkra. Amennyiben hét naptári napon belül az utalás nem történik meg, akkor a rendelést lemondottnak tekintjük.

Fizetés CsomagPontban

Amennyiben CsomagPontba történő átvételt választott, akkor lehetősége van ott helyben fizetni a rendelése ellenértékét. Ebben az esetben a megrendelt termékek vételárát és a szállítási díjat, valamint a 250 Ft-os utánvétkezelési díjat is a CsomagPontban kell megfizetnie.
Fizetni a CsomagPontokban csak készpénzzel tud.

Számlázás

Minden esetben ÁFÁ-s számlát állítunk ki a megrendelt, és Önnek átadott termékekről. Házhosszállítás esetén a számla a csomagban található meg. Házhozszállítás esetén a számla külön tételként tartalmazza a házhozszállítás díját is. Utánvétes díjfizetés esetén a számla külön tételként tartalmazza a házhozszállítás és az utánvétkezelés díját (de egy összegben).
Akár bankkártyával is fizethet!