Vásároljon 10.000 Ft felett, és rendeléséhez egy meglepetés figura-szettet adunk ajándékba!

Miért éppen itt vegyem?

Playmobil - szinte - bármelyik játékboltban, vagy játék-webáruházban kapható, miért éppen a Playmobil.toys.hu oldalon keresztül várásoljak?
Több érvünk is van, hogy miért rendeljen rajtunk keresztül Playmobil játékot.
 • 1. Hivatalos magyarországi PLAYMOBIL forgalamzók vagyunk
  Mivel a németországi Playmobil gyárral állunk szerződésben, így a játékokat közevetlenül a gyártól rendeljük meg. A közvetlen kapcsolatnak köszönhetően folyamatosan alacsony árakon tudjuk értékesíteni a PLAYMOBIL játékokat.
 • 2. A teljes magyarországi választékot kínáljuk
  A választékunk a magyar piacra szánt teljes választékot lefedi, ez akár 400-féle játékot is jelent. A tőlünk vásárolt PLAYMOBIL játékok esetén bármilyen probléma (pl. hiányzó, hibás alkatrész) esetén a gyár közvetlenül orvosolja a hibát vevőink számára. A bizonytalan forrásból származó (pl. Magyarországon egyáltalán, vagy még nem forgalmazható termék) esetén ez a lehetőség nem áll fenn.
 • 3. Minden PLAYMOBIL termék készletünkön van
  Csak olyan terméket árusítunk, amelyik készleten van. Hetente érkezik hozzánk áru, így az éppen készlethiányos (és így nem rendelhető) termékek is pár nap után újból felbukkanhatnak választékunkban.
 • 4. Ingyenes prospektust adunk
  Minden rendelés mellé ingyenes, színes, magyar nyelvű, 68-oldalas PLAYMOBIL prospektust adunk, mely tartalmazza az adott év újdonságait, és kiemelt termékeit. (A bizonytalan forrásból származó PLAYMOBIL játékokat forgalmazó boltok ezt a lehetőséget nem tudják biztosítani.)
 • 5. Nem csak PLAYMOBIL játékokat forgalamzunk
  Kínálatunkban kiemelten kezeljük a PLAYMOBIL játékokat, de nem csak ezeket a játékokat forgalamzzuk. Minden jelentős játékmárka megtalálható az "anya-webáruházunk" kínálatában, a Toys.hu oldalon. Ráadásul, ha az egyik oldalunkon a már regisztrált, akkor a másik webáruházunkban már nem kell: ugyanazokkal az adatokkal mindkét oldalon be tud jelentkezni. A Toys.hu oldalon pedig ugyanolyan áron, és ugyanolyan feltéetelekkel rendelhet PLAYMOBIL játékot, mint itt (csak más játékokat is be tud tenni a kosarába).
 
Reméljük, hogy minket választ, és Önt is elégedett vásárlóink között tarthatjuk számon.
Playmobil házhozszállítás
Akár bankkártyával is fizethet!