2024.08.02-ig (szabadság miatt) zárva tartunk. Új rendelés - legkorábban - augusztus 6-án vehető át.

Playmobil 70826 - Volkswagen T1 kempingbusz - Speciális kiadás

27 750 Ft
+555 ajándék hűségpont - Részletek...
Playmobil
inkább fiúknak
4 és 12 éves kor között
nem rendelhető
Az álomutazások valóra válnak az ikonikus limitált kiadású Volkswagen T1 kempingbusszal. Egyszerűen rögzítsd a szörfdeszkákat a tetőcsomagtartóra, tárold a kellékeket és a poggyászt, és indulhat a nyaralás a paradicsomba. Barátságos kék-fehér színű kialakításával és a vidám Aloha Surfers felirattal ez a T1 kempingbusz mindenkinek felkelti a figyelmét. Nem csak a tetőcsomagtartó és az oldalsó tükrök, hanem a lökhárítók, a dísztárcsák és a fényszórók gyűrűi is ezüstösen króm színben ragyognak. Ha kinyitod a tetőt és az oldalsó ajtókat, láthatóvá válik a T1 kempingbusz belseje: kockás ülőpárnák, összecsukható asztal, mosogató, hűtőszekrény, polcok és az oldalsó ajtókban lévő tárolórekeszek nyújtják az igazi kempingbusz érzést. A eredeti nagy verzióhoz hasonlóan az üléspárnák néhány lépésben átalakíthatóak egy kényelmes fekvőhellyé. A Volkswagen T1 kempingbusz tiszta élvezet!
A szett tartalmaz egy PLAYMOBIL figurát, egy kutyustt, egy T1 kempingbuszt szörfös kiadásban, cserélhető tetővel, részletes belső térrel, tárolóhellyel az oldalsó ajtók mögött, szörfdeszkával és még sok más kiegészítővel.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a Playmobilnak a forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
PLAYMOBIL 70826 összeszerelési útmutató (PDF) Megosztás

Az alábbi Playmobilokat is figyelmébe ajánljuk

PLAYMOBIL témakörök

Akár bankkártyával is fizethet!