KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK + Most minden rendeléshez egy meglepetés figura-szettet adunk ajándékba

Playmobil 70745 - Violet Vale - Varázstorony

35 750 Ft
+715 ajándék hűségpont - Részletek...
Playmobil
inkább fiúknak
4 és 12 éves kor között
nem rendelhető
Merülj el a hatalmas varázslónak, Timithornak - az Idő őrének - fantasztikus világában!
Timithor barátjának és társának, Sagithornak varázsműhelye a Violet Vale legendás mágikus tornyában található. Itt varázslatokat gyakorolnak és varázsitalokat főznek. A misztikus torony tele van titkokkal, sőt: még egy értékes kincs is rejtőzik itt. A kristályokat azonban szinte lehetetlen ellopni, mert a földszinti kaput egy mágikus lakat zárja, amelyet csak igazi varázslók nyithatnak ki. A torony tetején a varázslómesternő, Crysthella távcsövön keresztül keresi a veszélyeket. Ha démonok vagy sötét varázslók közelednek a toronyhoz, ágyulövedékekkel fogadják őket.
A játékkészlet tartalmazza a Sagelmor, Jutsithor, valamint Crysthellát. Egy forgó mechanizmussal és titkos rejtekhellyel rendelkező varázslótornyot, valamint működő ágyút, bűvös üstöt, varázskönyvet, kristályokat és sok más fantasztikus kiegészítőt a varázslatos játékórákhoz.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a Playmobilnak a forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
PLAYMOBIL 70745 összeszerelési útmutató (PDF) Megosztás

Az alábbi Playmobilokat is figyelmébe ajánljuk

PLAYMOBIL témakörök

Akár bankkártyával is fizethet!