KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK + Most minden rendeléshez egy meglepetés figura-szettet adunk ajándékba

Playmobil 70625 - Spinosaurus - Kettős védekezőerő

16 750 Ft
+335 ajándék hűségpont - Részletek...
Playmobil
inkább fiúknak
4 és 12 éves kor között
nem rendelhető
Borotvaéles fogaival a Spinosaurus az egyik legnagyobb és legveszélyesebb dinoszaurusz. De ez a dinó nem egy hétköznapi teremtmény, hanem egy nagyon különleges figura. Amióta kiszabadult a Dínó Sziklából, barátaival, Aylával és Samuval együtt harcolt a mindent elpusztítani próbáló álnok harci robotok ellen. Uncle Rob okos harci felszerelésének köszönhetően a Spinosaurus speciális páncélokkal és ágyúkkal is fel van szerelve, melyek lőni is képesek, és ez még veszélyesebbé teszi. Vajon képesek lesznek-e az emberek és a Spinosaurus csapata együttes erővel legyőzni a robotokat? Meg tudják akadályozni a a természetet és a dinoszauruszok elpusztítását? Rajtad múlik csak...
Spinosaurus levehető páncélzattal, forgatható dupla ágyúkkal és egy gáztartállyal, valamint lángoló lövedékekkel a hátán. Két figurának elegendő hellyel és kezelőpanellel. A szett két figurát tartalmaz.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a Playmobilnak a forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
PLAYMOBIL 70625 összeszerelési útmutató (PDF) Megosztás

Az alábbi Playmobilokat is figyelmébe ajánljuk

PLAYMOBIL témakörök

Akár bankkártyával is fizethet!