KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK + Most minden rendeléshez egy meglepetés figura-szettet adunk ajándékba

Playmobil 70624 - T-Rex - Az óriások ütközete

27 750 Ft
+555 ajándék hűségpont - Részletek...
Playmobil
inkább fiúknak
4 és 12 éves kor között
nem rendelhető
A modern harci robot a Comet Corporation-től támadásba lendül, és bárki is irányítja, biztos, hogy rosszban sántikál: a harci robot mindent el akar pusztítani! De ki tudja megállítani? A rettenthetetlen Ian állja el a harci robot útját, és nem egyedül jött: T-Rex hátán ülve titán-kemény páncéllal, ágyúkkal és katapulttal felszerelve küzd. A dinoszauruszokkal és a rendkívül fejlett harci felszerelésekkel együtt lépnek fel a gonosz robotok ellen. Megkezdődik az óriások csatája!
A páncélozott T-Rex és a Deinonychus együtt veszik fel a harcot a harci robotok támadása ellen. A T-Rex levehető páncélzattal, forgatható dupla ágyúkkal, katapult hordóval és vezérlőpanellel rendelkezik . A Deinonychus egy dupla ágyút visel a hátán. A harci robot három forgatható ágyúval és mozgatható fogókarokkal rendelkezik. A szett két figurát tartalmaz.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a Playmobilnak a forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
PLAYMOBIL 70624 összeszerelési útmutató (PDF) Megosztás

Az alábbi Playmobilokat is figyelmébe ajánljuk

PLAYMOBIL témakörök

Akár bankkártyával is fizethet!