2024.08.02-ig (szabadság miatt) zárva tartunk. Új rendelés - legkorábban - augusztus 6-án vehető át.

Playmobil 71114 - Tsunade

2 290 Ft
+46 ajándék hűségpont - Részletek...
Playmobil
4 és 12 éves kor között
nem rendelhető
A legendás Sannin peches szerencsejátékosként ismert, aki később az 5. Hokage lesz.
Tsunade a három legendás Sannin egyike. Annak ellenére, hogy ő is egy Hokage, egyáltalán nem jó példakép, mivel hírhedt szerencsejátékos és gyakran veszít. Tsunade rendkívül temperamentumos, határozott személyiség, de nagyon szentimentális is tud lenni. A PLAYMOBIL készlet tartalma: Naruto Shippuden, Tsunade, szőke hajjal és a jellegzetes lila színű pecséttel a homlokán. Egy kimonószerű szürke blúzt visel és két csakra labdát tart magánál.
Naruto Shippuden két évtizede tartja lázban a rajongókat világszerte. A népszerű animesorozat 20. évfordulójára az egyedülálló szereplők már PLAYMOBIL méretben is elérhetőek! A részletgazdagon kidolgozott karakterek a jól ismert jelenetek újrajátszására vagy új történetek kitalálására invitálnak és izgalmas játékélményt biztosítanak minden korosztály számára!
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a Playmobilnak a beszerzése jelenleg bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Az alábbi Playmobilokat is figyelmébe ajánljuk

PLAYMOBIL témakörök

Akár bankkártyával is fizethet!