KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK + Most minden rendeléshez egy meglepetés figura-szettet adunk ajándékba

Playmobil 71098 - Sakura

2 390 Ft
+48 ajándék hűségpont - Részletek...
Playmobil
4 és 12 éves kor között
nem rendelhető
A kezdetben nagyon érzelmes Sakuraból, egy magabiztos Kunoichivá és kiváló Medic-Nin válik Tsanude tanítasai során.
Sakura Haruno egy Kunoichi és Naruto legjobb csapattársa. Bár eleinte nem nagyon kedvelik egymást, kapcsolatuk idővel megváltozik és igazi csapattársak majd barátok lesznek. Sakura gyermekkora óta szerelmes Sasuke-ba, aki azonban nem viszonozza szerelmét. Az edzések során Sakura elsajátítja a gyógyítás fortélyait és csapattársait mindig ellátja. A játékkészlet tartalma Naruto Shippuden, Sakura, Kunai és a gyógyító kesztyű.
Naruto Shippuden két évtizede tartja lázban a rajongókat világszerte. A népszerű animesorozat 20. évfordulójára az egyedülálló szereplők már PLAYMOBIL méretben is elérhetőek! A részletgazdagon kidolgozott karakterek a jól ismert jelenetek újrajátszására vagy új történetek kitalálására invitálnak és izgalmas játékélményt biztosítanak minden korosztály számára!
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a Playmobilnak a forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Az alábbi Playmobilokat is figyelmébe ajánljuk

PLAYMOBIL témakörök

Akár bankkártyával is fizethet!