KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK + Most minden rendeléshez egy meglepetés figura-szettet adunk ajándékba

Playmobil 71083 - Feathers & Alex

14 990 Ft
+300 ajándék hűségpont - Részletek...
Playmobil
4 és 12 éves kor között
nem rendelhető
1300 évvel az Így neveld a sárkányod eseményei után, a sárkányok már csak legendának számítanak a modern világban. Amikor egy geológiai anomália hatására hatalmas hasadék keletkezik a Földön, mérföldekre a földfelszín alatt, a világ minden tájáról érkeznek tudósok, hogy tanulmányozzák a jelenséget. Hamarosan, a szüleik által a létesítménybe hozott fiatalok kis csoportja fel is fedezi a sárkányok rejtekhelyét - ezt a titkot azonban meg kell őrizzék maguknak. Alex egy zseni, aki imádja a tudományt és a bütykölést. Fél a természettől, mindenekelőtt a nagy állatoktól. Ennélfogva a kalandok során rengeteg felélmét kell legyőznie. Alex sárkánya Feathers gyönyörű madárszerű szárnyakkal rendelkezik és kaméleonként képes alkalmazkodni környezetéhez. Nagyon játékos és barátságos, mint egy kölyök, aki különös odafigyelést igényel, ugyanis mindig megpróbál a többi sárkánnyal játszani. Az Alex & Feathers játékszettel a PLAYMOBIL-tól, kicsik és nagyok egyaránt átélhetik a sárkányos kalandokat otthon. A sárkány lábai, szárnyai és feje mozgatható. A fej és a farok hátsó részén lévő tollak puha anyagból készültek. A felszerelt nyeregnek köszönhetően egy figura a sárkány hátára ültethető.
A szett tartalma: Alex Gonzales és sárkánya Feathers, egy laptop, egy hologram, egy nagy kristály és további kiegészítők az izgalmas sárkány kalandokhoz.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a Playmobilnak a forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
PLAYMOBIL 71083 összeszerelési útmutató (PDF) Megosztás

Az alábbi Playmobilokat is figyelmébe ajánljuk

PLAYMOBIL témakörök

Akár bankkártyával is fizethet!