2024.08.02-ig (szabadság miatt) zárva tartunk. Új rendelés - legkorábban - augusztus 6-án vehető át.

Playmobil 71082 - Plowhorn & D Angelo

16 250 Ft
+325 ajándék hűségpont - Részletek...
Playmobil
4 és 12 éves kor között
nem rendelhető
1300 évvel az Így neveld a sárkányod eseményei után, a sárkányok már csak legendának számítanak a modern világban. Amikor egy geológiai anomália hatására hatalmas hasadék keletkezik a Földön, mérföldekre a földfelszín alatt, a világ minden tájáról érkeznek tudósok, hogy tanulmányozzák a jelenséget. Hamarosan, a szüleik által a létesítménybe hozott fiatalok kis csoportja fel is fedezi a sárkányok rejtekhelyét - ezt a titkot azonban meg kell őrizzék maguknak. D`Angelo egy egykori katona fia, aki az ICARIS labor biztonsági szolgálatán dolgozik. DAngelo jóindulatú és nagyon fegyelmezett. Legnagyobb félelme, hogy szülei csalódottak lesznek. Mivel nagyon érdekli az állatgyógyászat, így gyorsan a De-facto sárkányorvosává válik. DAngelo egyszermű sárkánya Plowhorn a Gembreaker osztályból. Mivel ő volt az alomban a legkissebb, így családja kitaszította őt. DAngelo együttérzése és bizalma segített neki fenntartásai leküzdésében és a duó hamarosan rájön, mennyire szeretnek együtt törni-zúzni. A PLAYMOBIL Plowhorn figurája mozgatható száj és lábak melett, felnyitható szárnyakkal is rendelkezik. Ha ezeket felhajtjuk, az átlátszó szárnyak kivilágosodnak. Egy kis kürt DAngelo fején lábbilincsként is szolgál a repüléshez. Ezzel a kürttel Plowhorn fel tudja robbantani a nagy kristályt.
A szett tartalma: DAngelo Baker és sárkánya Plowhorn, egy sziklás kristály robbantáshoz, orvosi táska, sztetoszkóp, hátizsák és sok más kiegészítő.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a Playmobilnak a forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
PLAYMOBIL 71082 összeszerelési útmutató (PDF) Megosztás

Az alábbi Playmobilokat is figyelmébe ajánljuk

PLAYMOBIL témakörök

Akár bankkártyával is fizethet!