2024.08.02-ig (szabadság miatt) zárva tartunk. Új rendelés - legkorábban - augusztus 6-án vehető át.

Playmobil 71081 - Thunder & Tom

18 250 Ft
+365 ajándék hűségpont - Részletek...
Playmobil
4 és 12 éves kor között
nem rendelhető
1300 évvel az Így neveld a sárkányod eseményei után, a sárkányok már csak legendának számítanak a modern világban. Amikor egy geológiai anomália hatására hatalmas hasadék keletkezik a Földön, mérföldekre a földfelszín alatt, a világ minden tájáról érkeznek tudósok, hogy tanulmányozzák a jelenséget. Hamarosan, a szüleik által a létesítménybe hozott fiatalok kis csoportja fel is fedezi a sárkányok rejtekhelyét - ezt a titkot azonban meg kell őrizzék maguknak. Tom egy okos, fiatal kalandor, aki tudós anyukája mellett nőtt fel, kinek kíváncsisága rajta is nyomot hagyott. Tomnak impulzív késztetése van új dolgok felfedézésére és áttekintésére, a következmények figyelembe vétele nélkül. Tom sárkánya Thunder egy nappali-éjszakai sárkány, aki mikor megnyílt a rés, elvesztette az utat hazafelé. A nappali-éjszakai sárkányok a fogatlanok és nappali árnyék leszármazottjai, akiket a sárkányszelídíítő filmekből ismernek. A PLAYMOBIL Thunder & Tom játékkészletével a szórakoztató sárkányjáték hazatér. Az integrált nyereg lehetővé teszi Tomnak, hogy Thunderen ülljön. Thunder tüskéi világító modullal vannak ellátva és plazma nyilakat lő a szájából. Ha fejét hátul megnyomjuk a szájba helyezett nyíl kilövésre kerül.
A szett tartalma: Tom Kullersen figura és sárkánya Thunder fény és lőfunkcióval, három nyíl, egy viking sisak, egy drón, egy zseblámpa és további kiegészítők.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a Playmobilnak a forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
PLAYMOBIL 71081 összeszerelési útmutató (PDF) Megosztás

Az alábbi Playmobilokat is figyelmébe ajánljuk

PLAYMOBIL témakörök

Akár bankkártyával is fizethet!