Playmobil 71080 - Wu & Wei Junnal

21 490 Ft
+430 ajándék hűségpont - Részletek...
Playmobil
4 és 12 éves kor között
nem rendelhető
1300 évvel az Így neveld a sárkányod eseményei után, a sárkányok már csak legendának számítanak a modern világban. Amikor egy geológiai anomália hatására hatalmas hasadék keletkezik a Földön, mérföldekre a földfelszín alatt, a világ minden tájáról érkeznek tudósok, hogy tanulmányozzák a jelenséget. Hamarosan, a szüleik által a létesítménybe hozott fiatalok kis csoportja fel is fedezi a sárkányok rejtekhelyét - ezt a titkot azonban meg kell őrizzék maguknak. Jun egy újkori misztikus. Nincs olyan mítosz és olyan varázslat, amelyben ne hinne. Meggyőződése éles ellentétben áll anyjáéval, aki az Icaris józan gondolkodású vezetője. Jun jó humor érzékkel rendelkezik és csakúgy mint Tom nagyon kíváncsi. A sárkányok felfedezésével egy álma válik valóra, ez ugyanis azt jelenti, hogy minden mágikus legenda igaz! Jun és társa, Wu & Wei egy kínai ihletésű sárkány két személyiséggel - egy agresszív és egy nyugodt - melyek örök vívódásban vannak egymással.A PLAYMOBIL sárkány figura Wu & Wei mozgatható lábakkal, nyakkal és fejjel. A nagy szárnyak minden irányban forgathatók. A nyeregnek köszönhetően Jun és Eugene ráülhetnek a sárkányra. Mindkét sárkányfejből tűz- vagy jégnyilak lőhetők. A nyíl behelyezéséhez a szájat a szakáll meghúzásával nyithatjuk ki. A kilövés a kecskeszakáll meghúzásával is aktiválható.
A szett tartalma a Dragons: The Nine Realms szereplői, Jun Wong, Eugene, a kétfejű sárkány Wu & Wei, egy hátizsák sárkánybuborékokkal, két nyereg, két lövedék, egy nagy kristály és más kiegészítők.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a Playmobilnak a beszerzése jelenleg bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
PLAYMOBIL 71080 összeszerelési útmutató (PDF) Megosztás

Az alábbi Playmobilokat is figyelmébe ajánljuk

PLAYMOBIL témakörök

Akár bankkártyával is fizethet!