KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK + Most minden rendeléshez egy meglepetés figura-szettet adunk ajándékba

Playmobil 70989 - Nappalil szoba

8 750 Ft
+175 ajándék hűségpont - Részletek...
Playmobil
4 és 12 éves kor között
nem rendelhető
Modern stílusban berendezett nappali kanapéval, dohányzóasztallal, komóddal, TV-vel és egyéb modern kiegészítőkkel. A működő fényoszlop kellemes fényt biztosít (1 x 1,5V mikroelem szükséges).
A nappali a ház szíve. Itt jönnek össze a családok olvasni, tévézni, játszani és pihenni. Ma szombat van és játékidő. Apa és lánya lelkesen tesztelik az új videojátékot a játékkonzolon. Mindketten annyira el vannak foglalva, hogy észre sem veszik, ahogy a kis fehér macska az asztalra ugrik. Remélem, nem veri le az italokat.
A készlet két PLAYMOBIL figurát, nappali bútort kanapéval, dohányzóasztalokat, tálalószekrényt, TV-t, elektromos gitárt, polcot, világítóoszlopot és sok egyéb extrát tartalmaz. A fényoszlop egy gombbal kapcsolható be és ki. A TV-hez négy különböző betét található a program "változtatására". A nappali fala a mellékelt tapétákkal díszíthető.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a Playmobilnak a forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
PLAYMOBIL 70989 összeszerelési útmutató (PDF) Megosztás

Az alábbi Playmobilokat is figyelmébe ajánljuk

PLAYMOBIL témakörök

Akár bankkártyával is fizethet!