KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK + Most minden rendeléshez egy meglepetés figura-szettet adunk ajándékba

Playmobil 70921 - Mini Cooper

27 990 Ft
+560 ajándék hűségpont - Részletek...
Playmobil
4 és 12 éves kor között
nem rendelhető
Egy igazi brit legenda, aminek minden autóbarát örülhet: a Mini Cooper. Nem csak Mr. Bean, hanem a Beatles tagjai is szívesen utaztak a legendás autóval. Egyetlen másik autó sem testesíti meg úgy a brit stílust, mint a Mini Cooper, mindezt egy apró, szórakoztató és agilis csomagban. Nem csoda tehát, hogy az eredeti Mini design - már több, mint 40 éve - változatlanul megmaradt. A Mini Cooper egy nagy autó kis területen – a tervező, Alec Issigonis számára a „tér kreatív használata“ és a „lényegre való törekvés“ olyannyira az előtérben állt, hogy az autóba fűtés, és rádió sem került beszerelésre, a lehúzható ablakok helyett pedig toló ablakokat alkalmaztak.
A PLAYMOBIL járműve, csakúgy mint az eredeti, minden gyűjtő szívét megdobogtatja. A csomagtartató felnyitható, és a levehető tetőn keresztül, 4 figura is helyet foglalhat a kis csodában. Mint minden brit autóban, itt is a vezető a jobb oldalon foglalhat helyet. A szettben, a két színes öltözékben lévö, 70-es évek stílusát képviselő figurák és dalmata mellett, egy egyenruhás rendőr figura is megtalálható.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a Playmobilnak a beszerzése jelenleg bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
PLAYMOBIL 70921 összeszerelési útmutató (PDF) Megosztás

Az alábbi Playmobilokat is figyelmébe ajánljuk

PLAYMOBIL témakörök

Akár bankkártyával is fizethet!