KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK + Most minden rendeléshez egy meglepetés figura-szettet adunk ajándékba
2023.06.09.

Rendelését már GLS Automatából is felveheti!

Mostantól akár GLS Automatába is rendelheti a Playmobil játékokat. Rendeléskor már be lehet állítani, hogy melyik automatából szeretné átvenni a csomagot.

Eddig csak házhozszállítással, vagy CsomagPontra rendelve tudta átvenni a rendelését, de mostantól akár GLS Automatába is kérheti a megrendelt játékokat.

Az automatából való átvétel nagy előnye, hogy az év bármely napján, éjjel-nappal át tudja venni a megrendelt csomagot, amikor Önnek éppen jó. Nem kell alkalmazkodnia a futárhoz, vagy egy bolt nyitvatartásához. Amikor Ön ráér, vagy elmegy a közei GLS Automata mellett, akkor tudja átvenni a rendelését. A megrendelt játékokat kifizetheti előre (a rendelés folyamán bankkártyával, vagy átutalással), vagy akár az Automatánál is, bankkártyával.
Az automata mellett szól még, hogy ez a legolcsóbb csomagátvételi mód.

Jelenleg már több, mint 1000 automata található az országban (és számuk folyamatosan nő), így biztos Ön is talál egyet a közelében.

Ráadásul mint minden - a Playmobil webáruházunktól - rendelt csomagot, ezt is a GLS Futárszolgálat kezeli - így nem kell különösebben tartania annak megsérülésétől, elvesztésétől, késve érkezésétől.

(Kérjük, vegye figyelembe, hogy bizonyos méret felett nem tudunk Automatába küldeni csomagot. Talán ez az egyetlen hátránya ennek a csomagátvételi módnak...)
Még több blog-bejegyzés a Playmobil.toys.hu oldalon...
Akár bankkártyával is fizethet!