KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK + Most minden rendeléshez egy meglepetés figura-szettet adunk ajándékba

Playmobil 70904 - Novelmore - A sárkány támadása

14 990 Ft
+300 ajándék hűségpont - Részletek...
Playmobil
inkább fiúknak
4 és 12 éves kor között
nem rendelhető
Sárkányidomár Tyragon és Kahboom a Bunrham csapatából megtámadják egy sárkánnyal Novelmore várát. A sárkány végtagjai rugalmasan mozgathatók. Gwynn és Bolt ágyúja védekezés céljából lövedékkel van felszerelve.
Izzik a levegő Novelmore-ban! A tűzsárkány támadásakor Novelmore lovagjainak még a forrófejű Burnham Raiders ellen is fel kell venniük a harcot. A tüzes sárkány lábai külön-külön mozgathatók, szárnyai pedig minden irányban állíthatók a gömbcsuklókon keresztül. A szárnyakon található karmaival tárgyakat is meg tud ragadni. A tűzokádót a sárkánypálcával és karomkesztyűvel felfegyverzett Tyragon sárkánymester és Kahboom udvari bolond kíséri. A piromániás tréfagyáros a fáklya és dinamit mellett mindig magával viszi harmónikáját is, ezzel irányítja a sárkányt. Persze Novelmore lovagjai sem védtelenek. Gwynn és Bolt karddal, tőrrel, egy szállítható vízágyúval és számos harci trükkel áll készen a küzdelemre. A szett tartalma: Burnham Raiders, Kahboom udvari bolond, Tyragon sárkánymester, Novelmore lovagjai Gwynn és Bolt Nutcliff, egy sárkány, egy szállítható ágyú, egy kőfal, robbanótöltetek és sok más kiegészítő az izgalmas lovagi játékhoz.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a Playmobilnak a forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
PLAYMOBIL 70904 összeszerelési útmutató (PDF) Megosztás

Az alábbi Playmobilokat is figyelmébe ajánljuk

PLAYMOBIL témakörök

Akár bankkártyával is fizethet!