KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK + Most minden rendeléshez egy meglepetés figura-szettet adunk ajándékba
2023.01.15.

A Novelmore izgalmas világa

Novelmore hatalmas birodalma egy ősi konfliktus miatt borult sötétbe: dúl a harc a hős Novelmore lovagok és a harcias Burnham Raiders között. A királyság békéje veszélyben van. Novelmore lovagjainak kell megvédeniük a várkastélyt. Megnyered a harcot?

Novelmore lovagjai egy hatalmas várban élnek. A kastélyának van egy impozáns tornya, egy erős várkapuja és egy sötét tömlöce. A vár vastag falai védelmet nyújtanak az esetleges támadókkal szemben. A nagyterem kőrablakából már messziről látszanak a támadók. A védők a stratégiákat az asztalnál dolgozzák ki, egy térkép segítségével. A toronyban őrök állnak puskákkal, védekezésre készen. A király is - aki népével igazságosan, de szigorúan bánik - a kastélyban lakik. Ragaszkodik ősei törvényeihez, és megpróbálja megvédeni alattvalóit.
Fia, Arwynn herceg fiatal és tettre kész. Az ő nézetei azonban nagyban különböznek az apjától. Ő változásokat akar a birodalomban, és biztos abban, hogy csak az ő nézeteivel lehet megvédeni a királyságot. Ezért nappal mindig engedelmeskedik szigorú apjának. De nem így éjjel: ilyenkor barátaival csatába indul, szembeszállva a Burnham Raiders-szel.

Arwynn herceg legfőbb támaszai Lady Gwynn és Dario Da-Vanci. Együtt harcolnak Novelmore-ért a Burnham Raiders ellen. Gwynn egy erős nő. Még ha a lovagok nem is akarják egyenrangú félként elfogadni, ő nagyon jól tudja, hogy sokkal jobb képességgel rendelkezik, mint többségük, és ezt meg is mutatja. Szereti álcázni magát, ezért úgy tud támadni, hogy ellenfelei erre nem számítanának. A csapat harmadik tagja Dario Da Vanci a Feltalálók legendás családjából származik: ő egy igazi zseni. Feltalálta a legendás Invincibust, ami egy olyan páncélruha, amely legyőzhetetlenné teszi annak viselőjét.

De mit kell tudni a Burnham Raiders embereiről? Ők azok, akik megtámadták Novelmore lovagjait. Ők is egy félelmetes erődben élnek. Magasan egy vulkáni hegy tetején áll, az erős várfalakkal körülvett kastély, melybe egy íves várkapun juthat be az, akit várnak. A várat egy sárkány őrzi. A lőfegyverekkel felfegyverkezett védők biztosak abban, hogy senki sem tud behatolni az erődjükbe.
De nem csak védekeznek: megtámadják Novelmore várát, és áttörik annak hatalmas várfalait. Vajon képes megvédeni magát a király, Arwynn herceg és Novelmore lovagjai?

A Novelmore világának szerves része a varázsló Timithor és barátja, Sagithor is. Ők Violet Vale legendás Varázstornyában töltik az idejüket. Ott nem csak a varázsműhely, hanem értékes kincsek és rengeteg titok is található. Violet Vale tornyának legfelső szintjén áll Crythella varázsló. Folyamatosan pásztázza a környéket, azonnal észleli a lehetséges fenyegetéseket, és készen áll a védekezésre. Ha a Varázstornyot támadás éri, nem fél elsütni az ágyúkat.

Novelmore világához hozzá tartozik a Sal\'ahari Sands kísérteties temploma. Itt éldegélnek a csontváz harcosok. Ez a sereg élőhalottakból áll, és kifejezetten nem rajonganak Novelmore lovagjaiért. A templomukban folyamatosan a következő támadást készítik elő. Zöld nyálkával töltik fel erejüket. Ha valaki úgy döntene, hogy megtámadja a templomukat, ők készen állnak a védekezésre. Mindenkit, aki túl közel jön, koponyagolyókkal köszöntenek, melyet a csontvázágyúból lőnek ki.

Harc- és csapatszellem, hősies lovagok és kreatívan megtervezett antihősök világa. A Novelmore világa rengeteg érdekes karakterrel és változatos történettel várja a gyerekeket. A különböző játékkészletekből összeállítva a PLAYMOBIL Novelmore világa fokozatosan felépíthető és kreatívan fejleszthető.
Merülj el a Novelmore izgalmas világában, és támogasd a lovagokat harcukban!
Még több blog-bejegyzés a Playmobil.toys.hu oldalon...
Akár bankkártyával is fizethet!