KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK + Most minden rendeléshez egy meglepetés figura-szettet adunk ajándékba

Mi is az a Playmobil?

A Playmobil tulajdonképpen egy szerepjáték, elsősorban 4-12 éves gyermekek részére (de van már kisebb gyerekeknek szóló változata is).
 
Playmobil figurák
Playmobil figurák
A játék egy jellegzetes figurára alapul: ez egy mozgatható fejű, csuklójú, és lábu, néhány centis ember. Ezek a játékfigurák rengeteg különböző variációban fordulnak elő: létezik férfi, női és gyerek változat is; ruházatuk, hajuk, de még bőrszínük is eltérő lehet.
 
A Playmobil játékok mindig besorolhatók egy-egy témakörbe. Így például vannak az ókori Egyiptomba illeszkedő figurák, vagy középkori kalózok, de akár rendőrök, tűzoltók, is megtalálhatók a kínálatban. A Playmobil évente több új témakört jelentet meg, miközben egyes (régebbi) témakörök gyártását egy idő után megszünteti.
 
Egy témakörön belül több játék-féle is szerepel a kínálatban. Ezek a játékok természetesen mind összeillenek, és jól kiegészítik egymást - akár témakörtől függetlenül is. A Playmobilok sajátossága, hogy egy-egy játékhoz rengeteg kiegészítő is tartozhat: egészen apró eszközöktől kezdve, különböző járművökön át, a nagyobb épületekig.
Playmobil - Családi házunk, 4279
Akár bankkártyával is fizethet!