KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK + Most minden rendeléshez egy meglepetés figura-szettet adunk ajándékba
Asterix és Obelix izgalmas kalandjai most már a Playmobil birodalmában is folytatódnak
Wiltopia - Üdvözlet az Amazonas esőerdőiből!
A középkori Novelmore városa új szépségében ragyog, de hamarosan keserű küzdelem várható.

PLAYMOBIL témakörök

Legnépszerűbb PLAYMOBIL játékok

Rendelését már GLS Automatából is felveheti!

Rendelését már GLS Automatából is felveheti!

Mostantól akár GLS Automatába is rendelheti a Playmobil játékokat. Rendeléskor már be lehet állítani, hogy melyik automatából szeretné átvenni a csomagot.
Tovább olvasom...
Játszva tanulni a Wiltopia erdeiben

Játszva tanulni a Wiltopia erdeiben

A PLAYMOBIL Wiltopia egy olyan világba invitál, ahol a természet érték és védett. A fenntartható anyagokból készült PLAYMOBIL figurák és szettek, információkat rejtenek az állatokról és azok élőhelyeiről, ezáltal ötvözik a játékot és a tanulást. Ezek a készletek segítik a gyerekeket abban, hogy felismerjék, mennyire fontos a Földünk védelme.
Tovább olvasom...
A Novelmore izgalmas világa

A Novelmore izgalmas világa

Novelmore hatalmas birodalma egy ősi konfliktus miatt borult sötétbe: dúl a harc a hős Novelmore lovagok és a harcias Burnham Raiders között. A királyság békéje veszélyben van. Novelmore lovagjainak kell megvédeniük a várkastélyt. Megnyered a harcot?
Tovább olvasom...

A PLAYMOBIL

A képzelet bárhová elvihet

1974-es bemutatkozása óta a PLAYMOBIL több, mint 100 országban hódította meg gyermekek és szüleik szívét, és képzelőerejét. Életkoron, nemeken, és generációkon átívelő családi márkává vált. Lányok és fiúk képzelőerejét egyaránt megragadja.
Elég csak a PLAYMOBIL figurák szemeire és mosolyára gondolni. Emögé az arckifejezés mögé bármilyen kalandot lehet fűzni, számos szerepbe bújni, és varázslatos játéktereket teremteni. A gyerekek átélhetik hétköznapi tapasztalataikat, kívánságaikat, örömeiket és félelmeiket úgy, hogy közben el sem moccannak a szőnyegről.
A képzelet bárhová elrepíti őket.

Minden lehetséges!

Csak vessen egy pillantást a 7,5 cm-es figurára, aki egy egyszerű ötlettel meghódítja a világot!
Kicsi, könnyen kezelhető, és barátságos: ideálisan egy gyermek kezéhez méretezve. Tárt karokkal vár, készen bármilyen játékra: rettenthetetlen tűzoltó lehet, vagy titkosügynök veszedelmes küldetésen, kalózhajón utazhat a Kincses Sziget felé, vagy lehet űrhajós is, aki épp a Holdra tart.

A szerepjáték előnyei

A PLAYMOBIL figurával való szerepjáték elősegíti a társasági, motorikus, kognitív és érzelmi képességek fejlesztését. Élvezetes és játékos módja annak, hogy a gyerekek új dolgokat tanuljanak.
Társasági előnyök:

Kognitív előnyök:

Motorikus előnyök:

Érzelmi előnyök:

A készítők egy olyan játék létrehozására törekedtek, amellyel a gyerekek valóban a kedvük szerint játszhatnak. Nem csak egyszer, de újra, és újra. A gyerekek kombinálhatnak különféle részeket és témákat, új karaktereket és forgatókönyveket teremtve minden egyes alkalommal. A PLAYMOBIL lényege nem annyira a darabok összerakása, mint inkább "egy történet elmesélése".
A lényeg a történetekben rejlő végtelen lehetőség, hiszen a figurák segítségével gyermekei minden élményt újrajátszhatnak, akár órákon keresztül. Csupán annyi játékszabály van, amennyit ők maguk teremtenek. Olyan világot hozhatnak létre, ahol kalózhajóról űrállomásra huppanni a legtermészetesebb dolgok közé tartozhat.
A PLAYMOBIL titka a gyerekek fejében megszülető történetekben rejlik.

PLAYMOBIL - Németországban készült

A PLAYMOBIL megfelel a legszigorúbb minőségi és biztonsági követelményeknek, így a megbízható márkák közé tartozik. Minden darab a németországi központ tulajdonában lévő készül, és neves független vizsgálóintézetek tesztjeinek van alávetve, messze túllépve a törvényekben meghatározott követelményeket. A központ a németországi Zirndorfban található - innen indul a világraszóló élmény.
Világszerte 3 milliárd legyártott figurával a PLAYMOBIL nemzetközileg kedvelt, díjnyertes játékokat magába foglaló márka, mely átlépi a kultúrák és nyelvek közötti korlátokat, jelképezve mai változatos világunkat. Több, mint 5700 különféle figura készült az elmúlt 50 év leforgása alatt. Ha hosszában egymás mellé raknánk őket, 3,7-szer körbeérnék a Földet.
Akár bankkártyával is fizethet!